Toimihenkilöt Jäseneksi liittyminen Jäsenmaksut Seuran säännöt Opiskelija-apuraha Vuoksen Verkko -lehti
 
 

Jäseneksi liittyminen » Jäsenmaksut v. 2021

Jäsen- ja lehtimaksu v. 2021

Jäsenmaksulaskutus uudistuu vuonna 2021. Laskutus hoidetaan keskitetysti Karjalan Liiton toimesta. Liitto laskuttaa jäsenseurojen henkilöjäsenet ja tilittää seuroille niille kuuluvan osuuden. Uudistuksesta on päätetty Karjalan Liiton liittokokouksessa 2017.

Vuoksenranta-seuran vuosikokous päätti, että jäsenmaksu vuodelle 2021 on seuraava:
Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 35 euroa. Tämä sisältää Karjalan Liiton v. 2021 jäsenmaksun 20 euroa ja seuran jäsenosuuden 15 euroa.

Erillisestä perheenjäsenen maksusta on luovuttu ja vapaaehtoinen lehtimaksu on edelleen 10 euroa. Lehtimaksu laskutetaan erikseen suoraan seuran toimesta vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen mukana.

Ainaisjäsenmaksusta on jo aiemmin vuosikokouksen päätöksellä luovuttu ja toivotaan, että aiemmin ainaisjäsenmaksun maksaneet maksavat vuosijäsenmaksun.

Seura toivoo myös, että mahdollisimman monen jäsenen postin voisi toimittaa sähköisesti. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi sihteerille, puheenjohtajalle tai taloudenhoitajalle.

Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuodesta 2021 Karjalan Kunnaat -lehden välissä. Laskusta näkyy selkeästi, mihin kaikkiin liiton yhteisöihin jäsen kuuluu, eikä enää tarvitse muistella, minkä kautta liiton osuuden maksaa. Liitto tilittää maaliskuussa seuroille kuuluvan osuuden.

Vuoksenranta-seuralla on lisäksi opiskelijajäseniä. Heidät on Vuoksen Säätiön stipendin saatuaan liitetty kahdeksi vuodeksi seuran jäseneksi ja vapautettu jäsenmaksusta. Opiskelijajäsenet eivät ole Karjalan Liiton jäseniä. Seura toivoo, että tämän jälkeen opiskelijajäsen liittyisi varsinaiseksi jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen.

Jäseneksi liittyminen: täytä jäsentietolomake

Jäsentietojen muutoksista pyydetään myös ilmoittamaan sihteerille jäsenlomakkeella.

© Vuoksenranta seura 2011Powered by NettiSite